top of page
Pinnekjøtt henger til tørking.

Pinnekjøtt 2025

Nå har vi åpnet opp for bestilling av pinnekjøtt i nettbutikken vår! Enten du skal ha til julaften, julebord eller bare en bedre middag så er nettbutikken vår stedet å ordne det. 

Ønsker du å bestille svineribbe til jul kan du benytte deg av konaktskjemaet.

Oppbevaring frem til jul
Det er i lammekjøttsesongen man får de beste sidene! Vi kutter opp kjøttet for deg. Fryseren er det stedet kjøttet holder seg best, så oppbevar det gjerne der frem til det skal brukes.

Åpningstider:
Onsdag 10-16
Torsdag 10-17
Fredag 10-16
Lørdag 10-14 


PS! Vi har også alltid fersk norsk svineribbe! Ønsker du å bestille dette til jul, kan du bruke skjema på vår Kontakt side. Der tar vi bestillinger til og med lille julaften.🎅

God jul fra folk og fe hos Bønes Gårdsmat!

Har du spørsmål knyttet til våre produkter?

Har du spørsmål knyttet til våre produkter? 


Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.

bottom of page