top of page
Ansatte bak disken i gårdsbutikken.

Våre produkter

Noen av våre produkter i dagligvaren:
Ekte servelat i rød pakning.

Ekte Servelat

I Bergen er servelaten middag. 
Vår Ekte Servelat er også vår bestselger, og vi lager opp mot 100 tonn servelat i året til de bergenske middagsbord. Oppskriften er den samme siden oppstarten i 2003 - mye kjøtt og mest storfekjøtt, men også svinekjøtt, potetmel, melk, krydder og salt. Gull i NM i 2022 med 100 av 100 poeng fra dommerene.

Gull i NM 2022 av KLF.
Bønes Biffgrill.

Bønes Biffgrill

Vår mest solgte grillpølse med 90 % kjøttinnhold og kun storfekjøtt. Denne pølsen inneholder kvernet norsk storfekjøtt, vann og krydder. Det er nesten som å putte et kjøttstykke på grillen! Helt uten melk og mel.

Lammepølse m/hvitløk.

Lammepølse m/hvitløk

Lammepølsen vår inneholder like mye norsk fårekjøtt og norsk storfekjøtt med et totalt kjøttinnhold på 89 %. I tillegg inneholder den godt med krydder som rosmarin og hvitløk, vann og salt. Fantastisk på grillen og en pølse man blir mett av! Helt uten melk og mel.

Bønes Korv.

Bøneskorv

Bøneskorv er vår gullmedaljevinnende (sist i 2019) røkte middagspølse, bestående av rent storfekjøtt, svinekjøtt, fårekjøtt, melk, potetstivelse, krydder og salt. En stor smaksopplevelse i seg selv, og et storslagent følge til komlemiddagen og pinnekjøttet.

Pinnekjøttpølse

Pinnekjøttpølsen kom som lyn fra klar himmel i 2019. Vi fikk en forespørsel fra Fløien Folkerestaurant om vi kunne lage en pølse med pinnekjøtt. Vi svarte: Klart vi kan det! Vi brukte vår gullmedaljevinnende Bønes Korv som base, og tilsatte 10 % av vårt gullmedaljevinnende pinnekjøtt. Resultatet ble gull i Julemat-NM 2019 med 100 av 100 poeng og gull i Grill-NM 2020 med 100 av 100 poeng for den nå legendariske Pinnekjøttpølsen!

Flere kokker i Bergen bruker denne på restaurantene sine, du får den også i gårdsbutikken vår på Bønes. I dagligvaren får man den som grillpølse i grillsesongen, og når grillsesongen er på hell finner man den i ring som Korven.

Norgesmester i NM 2023 av KLF.
Kokt Bayonneskinke.

Kokt Bayonneskinke

Kokt Bayonneskinke fikk ny vind i seilene på de bergenske middagsbord da vi lanserte vår Bayonneskinke. Vi bruker kun renskåret, ferskt norsk svinekjøtt som vi salter, tilsetter litt smak og koker slik at det er en enkel og velsmakende middag alle kan lage hvilken som helst dag i uken. Den kan trekkes i emballasjen eller slices og dampes i ønskete stykker. Sjyen er også utmerket som base for saus til middagen.

Gårdspostei.

Gårdspostei

Vår leverpostei er en grov og velsmakende postei som har fått flere medaljer i NM opp igjennom. I dagligvaren finner man den i ferskvaredisker rundt om med sjy på toppen, i tillegg til at de fleste butikker har den i små røde pølselignende pakker på 200g. Se etter den ved leverposteien eller under «Godt Lokalt».

For mer informasjon om våre produkter og bilder, sjekk ut: Lokalmat – Bønes Gårdsmat Drift AS

Har du spørsmål knyttet til våre produkter?

Har du spørsmål knyttet til våre produkter? 
Ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post eller telefon for en hyggelig og uforpliktende prat.

bottom of page